Miért engem válassz fotósodnak?

Számomra a fotózás egy olyan műfaj, ahol nem csupán egy “terméket” adhatok az ügyfeleimnek, hanem egy életre szóló emléket és élményt. Nekem egy fotózás legyen az akár családi fotózás, vagy kismama fotózás egy teljesen új kihívás, ahol jobbá szeretnék válni a korábbi önmagamnál. Minden egyes alkalommal amikor felkérést kapok egy fotózásra, mérhetetlenül lelkesen állok a “kihívás” elé, és minden tudásomat felhasználva végzem a munkámat.

Minden fotózást már napokkal korábban “elkezdek”. Az ügyfelemmel a fotózást megelőzően beszélünk személyesen vagy telefonon, hogy milyen képeket szeretne, és van e valami saját elképzelése, milyen stílus tetszik neki, mire szeretné, ha figyelmet fordítanék. Ilyenkor akár interneten látott képeket is szívesen fogadok, vagy inspiratív gyűjteményeket. Mivel fontosnak érzem az inspirációt, így jó magam is minden nap időt szánok arra, hogy számomra inspiráló, tanító anyagokat/fotókat nézegessek. Az a célom, hogy 100%-osan meglegyen velem elégedve az ügyfelem, és visszatérő vendégemmé váljon. Ez a legfontosabb számomra! Például egy baba fotózást nem magamnak készítek, hanem NEKED, NEKTEK, ezért az a fontos, hogy számotokra legyen tökéletes a fotósorozat, én nyilván a saját stílusjegyemet beleteszem, ettől lesz egyedi, viszont nem saját célra készítem a képeket.

Egy kismama fotózáson, vagy egy családi fotózáson csak akkor készülhetnek tökéletes képek (amelyekkel te és ti is meglesztek elégedve), ha őszinte örömöt és érzelmeket képesek átadni a fotók. Ez akkor történhet csak meg, amikor teljesen laza és jó hangulatú a program. Ezért én szándékosan a legjobb formámat viszem magammal, hogy hamar levetkőzhessétek a gátlásaitokat, és görcsmentesen élvezhessétek a fotózás örömeit.

Kismama fotózás studióba

A felszerelésem kialakításában is azt tartottam fontosnak, hogy emberek, családok fotózásához legyen tökéletes. Fontosnak éreztem, hogy valódi portrékra használatos eszközeim legyenek, hogy a picinyke részleteket, a mosolyt, a boldog tekintetet, és minden egyéb apró részletet is lencsevégre kaphassak a legmagasabb minőségben, és ne maradjak le fontos momentumokról. A fotós felszerelésemet folyamatosan frissítem, és mindig az aktuális technológiát használom.

Az ELTE-n végeztem Andragógiát, egész életemben érdekelt a személyiségfejlődés, a kommunikáció és az emberi bánásmód, így rengeteg időt és pénzt fordítottam tanfolyamokra, képzésekre ezeken a területeken is. Mindig is szociálisan érzékeny, nyitott és becsületes voltam. Így amikor felveszed velem a kapcsolatot, és megbeszélünk valamit, akkor tartani fogom a szavamat. Úgy gondolom, hogy amiatt is többnyire ajánlásokon keresztül vannak felkéréseim, mert az ügyfeleim megbíznak bennem, és látják a lelkiismeretes munkavégzésemet is. Szinte mindig újra felkeresnek a régi ügyfeleim új fotózással kapcsolatosan, és szívesen ajánlanak tovább ismeretségi köreikben.

Szóval ne habozz, hanem inkább hívj fel (+3630/370-4370), vagy írj nekem egy üzenetet (fedelin.adam@gmail.com), esetleg a Facebookon vagy az Instagram-on írj nekem. Ha nem sikerült meggyőznöm téged ebben a rövid cikkben, kérlek nézd át a weboldalamat, hátha a referenciamunkáim, vagy valami más esetleg mégis felkelti kellően az érdeklődésedet, hogy megismerkedj velem! További kellemes böngészést kívánok az oldalamon!

UI: Kérlek kövess be az instagramon, vagy nyomj rám egy LIKE-ot a Facebookon!

Egy hozzászólás a(z) “Miért engem válassz fotósodnak?” bejegyzéshez

  1. […] 1.) A program maga. A fotózás egy ugyan olyan programnak felel meg, mint amikor elmegyünk moziba, színházba, vagy esetleg gokartozni. Egy olyan közös program, ahol együtt lehetünk, és jól érezhetjük magunkat a szeretteinkkel. Csupán maga fotózás is szerintem egy kimondottan emlékezetes program, amire később kellemes lesz visszagondolni. (Ezért is célszerű a fotóssal a fotózás előtt beszélni, megismerkedni, hogy biztosan neked/nektek szimpatikus személy készítse el a képeket. [ Ezen a linken pár gondolatot megtalálsz rólam, ha a személyemre és a motivációmra lennél kiváncsi: https://fedelinadam.com/2019/07/18/hogyan-keszulok-egy-csaladi-fotozasra/%5D) […]

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com