Prémium csomag


A prémium csomag nem csak fotókról szól, hanem a fotózásról. A prémium csomag azért a legjobb választás, mert nem egy gyors fotózásról beszélünk, hanem egy tudatosan megtervezett, időt és energiát nem spórolva létrehozott fotósorozatról. A rutinnak és a felkészültségnek köszönhetően 30-60 perc alatt is rengeteg jó fotó készül, de ha az a plusz kell, ami az igazi különbséget hozza, akkor a prémium a tökéletes választás.

Részletek:
A prémium csomagnál létrehozok egy moodboardot (egy tudatosan előkészített fotó és információs anyag) a telefonon történt részletes egyeztetés és konzultáció után. A fotózás 90-120 perc átlagosan, melyben garantáltan elkészül 250-400 nyers fotó! A nyers fotók leválogatása, megszerkesztése és retusálása teljesen az én feladatom. Az összes jól komponált, éles fotót szerkesztve, retusálva 5 napon belül egy online galérián keresztül elküldök vízjel nélkül.

A prémium csomag ára: 87.000 Forint

Dinamikus+ csomag


A Dinamikus+ csomag a legkedveltebb csomagajánlat felfejlesztett verziója. Átlagosan 60 perces fotózás arra elég, hogy kellemes sebességben magas minőségű fotókat tudjunk készíteni, és örök emlékek készülhessenek egy remek családi fotózás alatt.

Részletek:
A dinamikus+ csomagnál ahogyan a prémium csomagnál is, létrehozok egy moodboardot (egy tudatosan előkészített fotó és információs anyag) a telefonon történt részletes egyeztetés és konzultáció után. A fotózás 50-70 perc átlagosan, melyben garantáltan elkészült 150-250 nyers fotó! A nyers fotókat 1-2 napon belül átküldöm egy online galérián keresztül, ahol leválogatható 25 fotó. A 25 fotót a kiválasztást követő 3-7 munkanapon belül megszerkesztve, retusálva visszaküldöm nagyméretű, vízjelmentes verzióba.

A dinamikus+ csomag ára: 57.000 Forint
25 kép felett: 1500 forint / fotó

Dinamikus csomag


A Dinamikus csomag a legkedveltebb csomagajánlat. Átlagosan 45-60 perces fotózás arra elég, hogy kellemes sebességben magas minőségű fotókat tudjunk készíteni, és örök emlékek készülhessenek egy remek családi fotózás alatt.

Részletek:
A dinamikus csomagnál ahogyan a prémium csomagnál is, létrehozok egy moodboardot (egy tudatosan előkészített fotó és információs anyag) a telefonon történt részletes egyeztetés és konzultáció után. A fotózás 45-60 perc átlagosan, melyben garantáltan elkészült 150-250 nyers fotó! A nyers fotókat 1-2 napon belül átküldöm egy online galérián keresztül, ahol leválogatható 15 fotó. A 15 fotót a kiválasztást követő 3-7 munkanapon belül megszerkesztve, retusálva visszaküldöm nagyméretű, vízjelmentes verzióba.

A dinamikus csomag ára: 47.000 Forint
15 kép felett: 2500 forint / fotó

Gyors csomag


A gyors csomag lényege az, hogy gyorsan készüljön pár remek fotó! Igazából pénztárcabarát megoldás, mivel a legkedvezőbb áron férhetünk hozzá prémium minőségű fotókhoz. Ha valóban csak pár fotóra van szükség, akkor ez a jó választás.

Részletek:
30 perc gyors fotózás, ahol kb. 100 fotó készül el. A fotózás előtt megbeszéljük a koncepciót, a helyszínt. 1-2 munkanapon belül átküldöm a nyers fotókat válogatásra egy online galérián keresztül. Átválogatástól számítva 3-7 napon belül vízjel nélékül, nagy felbontásba visszaküldöm a megszerkesztett, retusált fotókat. Kiválasztható fotók száma: 10 db.

A gyors csomag ára: 37.000 Forint
10 kép felett: 2500 forint / fotó

További információk


A csomagok árai nem tartalmazzák a studió díját. A fotóstudiók átlagosan 8000-10000 forint közötti óradíjjal bérelhetők.

Az árak Pest megyén belül érvényesek, pest megyén kívül az utazási költséget is felszámolom.

Pár gondolatom a profi családi fotós, és profi fotózással kapcsolatban:

Ma az életünk egyik leggyorsabb időszakát éljük, az életünk olyan gyorsan változik, hogy szinte lehetetlen követni a változásokat. Azonban egy dolog biztos, hogy az életünknek vannak olyan pillanatai, amiket szeretnénk megörökíteni, hogy mindig emlékezni tudjunk rájuk, és ilyen pillanatok közé tartozik a családunkkal való időtöltés is.

Az életünk tele van emlékekkel, de a legtöbb emléket idővel elfeledjük, vagy egyszerűen csak elhalványulnak az idő múlásával. Azonban, ha részt veszünk egy profi családi fotózáson, az emlékek örökké megmaradnak. A fotók segítségével minden egyes pillanatot újra átélhetünk, és emlékezhetünk arra az időre, amikor a családunk együtt volt. A profi fotósok segítségével a képek még élethűbbek és jobban megörökítik a pillanatokat.

Egy profi családi fotózás nem csak az emlékek megörökítéséről szól, hanem a családunkkal való időtöltésről is. Egy fotózás során a család minden tagja együtt lehet, jól érezheti magát és kikapcsolódhat. Ez az élmény magában foglalja a közös nevetést, az együtt töltött időt, és a jó hangulatot. A profi fotósok pedig garantálják, hogy az egész élmény magával ragadó lesz, és hogy mindenki jól fogja érezni magát.

Az emlékek és a közös élmény mellett egy másik fontos dolog, hogy egy profi családi fotózás segít megismerni a családunkat. Az emberek sokat változnak az idő múlásával, és a fotók segítenek abban, hogy nyomon kövessük ezeket a változásokat. Egy profi fotózáson minden tagja a családnak külön-külön, vagy akár együtt is készíthet fotókat, így láthatjuk, hogy hogyan változik az arckifejezésük, a stílusuk, és az egész megjelenésük az évek során.

Végül, de nem utolsósorban, egy profi családi fotózás által a családunknak lesz egy olyanemlékezetes élménye, amelyet soha nem fog elfelejteni. A családi fotózás alkalmával olyan pillanatokat örökítünk meg, amelyeket később a családtagok boldogan osztanak meg egymással és az unokákkal is. Az élmények és emlékek fontosak az életünk során, és a családi fotózás egy olyan lehetőség, amely során nem csak szép képeket készíthetünk, hanem olyan pillanatokat is megörökíthetünk, amelyeket később boldogan fogunk visszaidézni.

Összességében, egy profi családi fotózás nagyon sok előnnyel jár. Nem csak szép képeket készíthetünk, hanem egy olyan élményt is kapunk, amelyet soha nem fogunk elfelejteni. A fotózás során olyan pillanatokat örökítünk meg, amelyek értékesebbek a legdrágább ékszereknél vagy autóknál. Egy profi fotós segítségével a képeink kiváló minőségűek lesznek, és olyan érzéseket és élményeket adnak majd, amelyeket más módon nem lehet megszerezni. Ezért ha szeretnél egy olyan emléket, amelyet örökké megőrizhetsz és boldogan mutogathatsz a családodnak, akkor érdemes elgondolkodni egy profi családi fotózás lehetőségén.

Kövess az Instagramon!

Tekintsd meg legfrissebb üzleti fotózásomat, esküvői fotózásomat, illetve családi fotózásomat! Napra kész információk, fotók, anyagok az instagramomon! Mindemellett előfordulnak nyereményjátékok is!

Fontosnak tartom, hogy mindig látható legyen az, hogy milyen színvonalon készítem a fotóimat, illetve azt, hogy milyen az én stílusom. Éppen ezért rendszeresen, teljesen friss képeket töltök fel a social media felületeimre, mint az Instagram, vagy a Facebook. Gödöllői fotósként arra törekszem, hogy sok-sok Pestmegyében készült fotóm legyen fent rendszeresen, hogy a környéken élő családok és üzletemberek lássak, hogy milyen közeli opciók vannak.

Facebook:

https://www.facebook.com/FedelinAdamPhotography

Instagram:

FedelinÁdám

Tárgyfotózás és reklámfotózás