Prémium csomag


A prémium csomag nem csak fotókról szól, hanem a fotózásról. A prémium csomag azért a legjobb választás, mert nem egy gyors fotózásról beszélünk, hanem egy tudatosan megtervezett, időt és energiát nem spórolva létrehozott fotósorozatról. A rutinnak és a felkészültségnek köszönhetően 30-60 perc alatt is rengeteg jó fotó készül, de ha az a plusz kell, ami az igazi különbséget hozza, akkor a prémium a tökéletes választás.

Részletek:
A prémium csomagnál létrehozok egy moodboardot (egy tudatosan előkészített fotó és információs anyag) a telefonon történt részletes egyeztetés és konzultáció után. A fotózás 90-120 perc átlagosan, melyben garantáltan elkészül 250-400 nyers fotó! A nyers fotók leválogatása, megszerkesztése és retusálása teljesen az én feladatom. Az összes jól komponált, éles fotót szerkesztve, retusálva 5 napon belül egy online galérián keresztül elküldök vízjel nélkül.

A prémium csomag ára: 85.000 Forint

Dinamikus+ csomag


A Dinamikus+ csomag a legkedveltebb csomagajánlat felfejlesztett verziója. Átlagosan 60 perces fotózás arra elég, hogy kellemes sebességben magas minőségű fotókat tudjunk készíteni, és örök emlékek készülhessenek egy remek családi fotózás alatt.

Részletek:
A dinamikus+ csomagnál ahogyan a prémium csomagnál is, létrehozok egy moodboardot (egy tudatosan előkészített fotó és információs anyag) a telefonon történt részletes egyeztetés és konzultáció után. A fotózás 50-70 perc átlagosan, melyben garantáltan elkészült 150-250 nyers fotó! A nyers fotókat 1-2 napon belül átküldöm egy online galérián keresztül, ahol leválogatható 25 fotó. A 25 fotót a kiválasztást követő 3-7 munkanapon belül megszerkesztve, retusálva visszaküldöm nagyméretű, vízjelmentes verzióba.

A dinamikus+ csomag ára: 55.000 Forint
25 kép felett: 1500 forint / fotó

Dinamikus csomag


A Dinamikus csomag a legkedveltebb csomagajánlat. Átlagosan 45-60 perces fotózás arra elég, hogy kellemes sebességben magas minőségű fotókat tudjunk készíteni, és örök emlékek készülhessenek egy remek családi fotózás alatt.

Részletek:
A dinamikus csomagnál ahogyan a prémium csomagnál is, létrehozok egy moodboardot (egy tudatosan előkészített fotó és információs anyag) a telefonon történt részletes egyeztetés és konzultáció után. A fotózás 45-60 perc átlagosan, melyben garantáltan elkészült 150-250 nyers fotó! A nyers fotókat 1-2 napon belül átküldöm egy online galérián keresztül, ahol leválogatható 15 fotó. A 15 fotót a kiválasztást követő 3-7 munkanapon belül megszerkesztve, retusálva visszaküldöm nagyméretű, vízjelmentes verzióba.

A dinamikus csomag ára: 45.000 Forint
15 kép felett: 2000 forint / fotó

Gyors csomag


A gyors csomag lényege az, hogy gyorsan készüljön pár remek fotó! Igazából pénztárcabarát megoldás, mivel a legkedvezőbb áron férhetünk hozzá prémium minőségű fotókhoz. Ha valóban csak pár fotóra van szükség, akkor ez a jó választás.

Részletek:
30 perc gyors fotózás, ahol kb. 100 fotó készül el. A fotózás előtt megbeszéljük a koncepciót, a helyszínt. 1-2 munkanapon belül átküldöm a nyers fotókat válogatásra egy online galérián keresztül. Átválogatástól számítva 3-7 napon belül vízjel nélékül, nagy felbontásba visszaküldöm a megszerkesztett, retusált fotókat. Kiválasztható fotók száma: 10 db.

A gyors csomag ára: 35.000 Forint
10 kép felett: 2500 forint / fotó

További információk


A csomagok árai nem tartalmazzák a studió díját. A fotóstudiók átlagosan 7500-9000 forint közötti óradíjjal bérelhetők.

Az árak Pest megyén belül érvényesek, pest megyén kívül az utazási költséget is felszámolom.

Kövess az Instagramon!

Tekintsd meg legfrissebb üzleti fotózásomat, esküvői fotózásomat, illetve családi fotózásomat! Napra kész információk, fotók, anyagok az instagramomon! Mindemellett előfordulnak nyereményjátékok is!

Fontosnak tartom, hogy mindig látható legyen az, hogy milyen színvonalon készítem a fotóimat, illetve azt, hogy milyen az én stílusom. Éppen ezért rendszeresen, teljesen friss képeket töltök fel a social media felületeimre, mint az Instagram, vagy a Facebook. Gödöllői fotósként arra törekszem, hogy sok-sok Pestmegyében készült fotóm legyen fent rendszeresen, hogy a környéken élő családok és üzletemberek lássak, hogy milyen közeli opciók vannak.

Facebook:

https://www.facebook.com/FedelinAdamPhotography

Instagram:

FedelinÁdám

Tárgyfotózás és reklámfotózás