Az ételfotózás a kedvenc területem lett, mivel úgy érzem, hogy egy igazi csapatmunka az ügyfél és köztem. Közös tervezés, kivitelezés a kulcsa annak, hogy gyönyörű és maradandót alkossunk. Az ételfotózásra és az ilyen jellegű fotósorozatokra személyreszabott árajánlatot biztosítok, melyben az ügyfél igényeit teszem előtérbe.

Miért ajánaltot készítek, és nem konkrét árak vannak feltüntetve a weboldalon? Mivel az ételfotózás egy komplexebb, sokkal több szempontot kell figyelembe venni a fotózás árazásánál, mint például a koncepció komplexitása, a fények beállítása, a teljes felszerelés hadrafogása, és még sok minden. Éppen ezért az árajánlat elkészítése előtt mindig egyeztetek a leendő ügyfelemmel, és átbeszéljük a teljes koncepciót! A fotózás megkezdése előtt szintén átbeszélünk minden fontos részletet.

Professzionális hozzáállás: A helyszínen azonnal a kész fotókat nagyméretben mutatom, mivel egy olyan technológiával felszerelt fényképezőgéppel és tablettel megye az ügyfeleimhez, melynek hála másodpercek alatt nagy kijelzős tableten megtekinthetők az elkészült fotók, így csak akkor hagyjuk abba a fotózást, ha biztosan elkészültek a kívánt minőségben a fotók.

Kontakt: +3630/370-4370 | fedelin.adam@gmail.com

kontakt

fedelinadam@gmail.com
+3630/370-4370

Kérj tőlem egyedi ajánlatot!

  • Étel fotós
  • Reklám fotós
  • Üzleti fotós
  • Portré fotós

Mivel dolgozom? Professzionális vakukat használok, állványokkal, fényformálókkal, illetve minden fontos kiegészítővel. Szintén rendelkezem kiegészítőkkel, mint például szövetek, hátterek, tárgyak. Bár én azt preferálom, hogy az ügyfélell közösen készüljünk fel a díszlettel, mivel a fotók egyediségét pont az nyújtja, hogy mindig az aktuális étterem hangulatát mutatjuk be a fotókon keresztül.

Miért kérj ajánlatot:

– Személyre szabott árat adok;
– A fotózás előtt már elkezdődik a tervezés;
– Megismerj, és meggyőződj arról, hogy tudnánk e együtt dolgozni!

Fedelin Ádám
Professzionális fotógráfus

Mindig a helyzetnek megfelelő felszereléssel és technikával érkezem. Célom nem csak a “legjobb fotók” elkészítése – az étterem/vállalat hangulatát (moodját) akarom a fotókon keresztül sugározni, hogy az atmoszféra is érezhető legyen a képeken. Éppen ezért minden fotózás egyedi, és úgy is állok hozzá.

Kövess az Instagramon!

Tekintsd meg legfrissebb üzleti fotózásomat, esküvői fotózásomat, illetve családi fotózásomat! Napra kész információk, fotók, anyagok az instagramomon! Mindemellett előfordulnak nyereményjátékok is!

Fontosnak tartom, hogy mindig látható legyen az, hogy milyen színvonalon készítem a fotóimat, illetve azt, hogy milyen az én stílusom. Éppen ezért rendszeresen, teljesen friss képeket töltök fel a social media felületeimre, mint az Instagram, vagy a Facebook. Gödöllői fotósként arra törekszem, hogy sok-sok Pestmegyében készült fotóm legyen fent rendszeresen, hogy a környéken élő családok és üzletemberek lássak, hogy milyen közeli opciók vannak.

Facebook:

https://www.facebook.com/FedelinAdamPhotography

Instagram:

FedelinÁdám

Tárgyfotózás és reklámfotózás