Az ételfotózás a kedvenc területem lett, mivel úgy érzem, hogy egy igazi csapatmunka az ügyfél és köztem. Közös tervezés, kivitelezés a kulcsa annak, hogy gyönyörű és maradandót alkossunk. Az ételfotózásra és az ilyen jellegű fotósorozatokra személyreszabott árajánlatot biztosítok, melyben az ügyfél igényeit teszem előtérbe.

Miért ajánaltot készítek, és nem konkrét árak vannak feltüntetve a weboldalon? Mivel az ételfotózás egy komplexebb, sokkal több szempontot kell figyelembe venni a fotózás árazásánál, mint például a koncepció komplexitása, a fények beállítása, a teljes felszerelés hadrafogása, és még sok minden. Éppen ezért az árajánlat elkészítése előtt mindig egyeztetek a leendő ügyfelemmel, és átbeszéljük a teljes koncepciót! A fotózás megkezdése előtt szintén átbeszélünk minden fontos részletet.

Professzionális hozzáállás: A helyszínen azonnal a kész fotókat nagyméretben mutatom, mivel egy olyan technológiával felszerelt fényképezőgéppel és tablettel megye az ügyfeleimhez, melynek hála másodpercek alatt nagy kijelzős tableten megtekinthetők az elkészült fotók, így csak akkor hagyjuk abba a fotózást, ha biztosan elkészültek a kívánt minőségben a fotók.

Miért érdemes éttermeknek, kávézóknak profi fotóst választani?

Az étteremnek ételeikről készült fotók az egyik legfontosabb eszközei a marketingnek és az üzleti sikernek. Az ételekkel kapcsolatos minőségi és vonzó fotók hozzájárulhatnak az étterem pozitív megítéléséhez, javíthatják az étterem eladásait, és növelhetik a vásárlói elégedettséget.

Az ételek fotózása azonban nem egyszerű feladat. Ahhoz, hogy az ételek jól nézzenek ki a fotón, a megfelelő megvilágításra, az objektív kiválasztására, a kompozícióra és a megfelelő színek használatára van szükség. A profi fotósok tapasztalattal rendelkeznek az ételek megfelelő fényképezési technikáinak alkalmazásában, és tudják, hogy hogyan kell kihasználni az ételek vonzó színét és textúráját.

A profi fotósokkal való munka további előnyei közé tartozik, hogy az étteremnek nincs szüksége drága fotós berendezésekre vagy munkaórákra, amelyek szükségesek az ételek megfelelő fotózásához. Az étteremnek csak egyszeri díjat kell fizetnie a fotózási szolgáltatásokért, és ezután saját céljaira használhatja a képeket.

Emellett a profi fotósok által készített képek minősége sokkal magasabb, mint amit az étterem munkatársai által készített képek képviselnek. A magas minőségű képek nagyobb hatást gyakorolnak a potenciális vásárlókra, és növelhetik az étterem online jelenlétét a közösségi média felületeken.

Végül, a profi fotósokkal való együttműködés időt és energiát takarít meg az étterem munkatársainak. Az étterem dolgozói szabadon koncentrálhatnak az ételek elkészítésére és az ügyfelek kiszolgálására, miközben a profi fotósok a fotózásra összpontosítanak.

Összességében tehát egy profi fotós megbízása az étterem ételeinek lefotózásával hozzájárulhat az étterem sikeréhez, és elősegítheti az üzleti céljainak elérését.

Kontakt: +3630/370-4370 | fedelin.adam@gmail.com

kontakt

fedelinadam@gmail.com
+3630/370-4370

Kérj tőlem egyedi ajánlatot!

  • Étel fotós
  • Reklám fotós
  • Üzleti fotós
  • Portré fotós

Mivel dolgozom? Professzionális vakukat használok, állványokkal, fényformálókkal, illetve minden fontos kiegészítővel. Szintén rendelkezem kiegészítőkkel, mint például szövetek, hátterek, tárgyak. Bár én azt preferálom, hogy az ügyfélell közösen készüljünk fel a díszlettel, mivel a fotók egyediségét pont az nyújtja, hogy mindig az aktuális étterem hangulatát mutatjuk be a fotókon keresztül.

Miért kérj ajánlatot:

– Személyre szabott árat adok;
– A fotózás előtt már elkezdődik a tervezés;
– Megismerj, és meggyőződj arról, hogy tudnánk e együtt dolgozni!

Fedelin Ádám
Professzionális fotógráfus

Mindig a helyzetnek megfelelő felszereléssel és technikával érkezem. Célom nem csak a “legjobb fotók” elkészítése – az étterem/vállalat hangulatát (moodját) akarom a fotókon keresztül sugározni, hogy az atmoszféra is érezhető legyen a képeken. Éppen ezért minden fotózás egyedi, és úgy is állok hozzá.

Kövess az Instagramon!

Tekintsd meg legfrissebb üzleti fotózásomat, esküvői fotózásomat, illetve családi fotózásomat! Napra kész információk, fotók, anyagok az instagramomon! Mindemellett előfordulnak nyereményjátékok is!

Fontosnak tartom, hogy mindig látható legyen az, hogy milyen színvonalon készítem a fotóimat, illetve azt, hogy milyen az én stílusom. Éppen ezért rendszeresen, teljesen friss képeket töltök fel a social media felületeimre, mint az Instagram, vagy a Facebook. Gödöllői fotósként arra törekszem, hogy sok-sok Pestmegyében készült fotóm legyen fent rendszeresen, hogy a környéken élő családok és üzletemberek lássak, hogy milyen közeli opciók vannak.

Facebook:

https://www.facebook.com/FedelinAdamPhotography

Instagram:

FedelinÁdám

Tárgyfotózás és reklámfotózás