Kismama fotózás

A kismama fotózásról röviden:

A terhes fotózás célja, hogy a TI és a babátok közti kapcsolatot, szeretetet sugározzák az elkészült képek. Emiatt is nagyon fontos, hogy a számotokra tökéletes fotóst találjátok meg. Célom, hogy egy kellemes, görcsöléstől mentes programot nyújtsak, számotokra tökéletes képekkel. Én minden tőlem telhetőt megteszek, hogy mindig örömmel tekintsetek majd az elkészült képekre.

Időtartam:

Két időtartamot szoktam javasolni. Az egyik a 45-50 perces. Ennyi idő arra elég, hogy elkészüljön nagyjából 50-100 nyers fotó, melyből 15 darabot biztosítok minimum. (Csomag ajánlattól függ, hogy pontosan mennyi fotó kerül retusáltan átadásra) Itt is lehetőség van közös páros és csak pocakos fotóra, illetve esetleg más kreatívra is, viszont az idő véges.

A másik időtartam a 90-100 perces. Itt garantáltan van idő mindenre, és tapasztalataim szerint itt már olyan jó a hangulat, hogy a legjobb fotók talán ezen idő alatt készülnek. Itt van idő számos közös képre, pár kreatívra, illetve a pocakos verzióból is készül bőven.

Hogyan dönts? Miért szeretnél fotókat készíttetni? A 45 perces az kimondottan arra megfelelő, hogy legyenek erről a gyönyörű időről emléketek. A 90 perces pedig arra jó, hogy legyen egy “albumnyi” képetek, amiket időnként elővesztek, és nézegettek.

Helyszín:

Stúdió fotózás esetén van javaslatom, ahol én szoktak dolgozni, viszont ha esetleg neked/nektek van valami elképzelésetek, valahol ahol szívesen fotózkodnátok, szívesen veszem a javaslatokat és tippeket. Én az Örs vezér terétől nem messze egy családias studióban szoktam dolgozni. A stúdió fotózás átlagosan 4-6 ezer forinttal drágább, mint a kültéri fotózás, viszont garantált a “jó idő” így a jó fényviszonyok is. Illetve van átöltözési lehetőség, és persze a nyugalom is garantált.

Kültéri fotózásnál ha van helyszínetek, ahova szeretnétek menni, szívesen veszem a tippeket. Itt fontos a ti preferenciátok. Milyen környezet tetszene? Mező? Búzamező? Valamilyen erdős terület, vagy egy park? Esetleg városi környezet? Döntsétek el, vagy adok javaslatokat. Amennyiben távolabbi helyszínről van szó, előfordulhat, hogy a költségek (utazási költség) megemelkednek.

Ruházat:

Amit szépnek, csinosnak érzel azt hozd magaddal (akár több darabot is hozhatsz). Amennyiben nincsen szerinted megfelelő ruhád, szívesen adok tippeket, hogy honnan tudnál esetleg bérelni/beszerezni. A párod a te ruhádhoz passzoló, visszafogott ruházatot hozzon, kevés mintával, vagy minta nélkül. Ne legyen túl elegáns, de túl laza se. Szerintem sportosan elegáns a legjobb választás.

Kiegészítők:

Hozz bármilyen kiegészítőt, amit esetleg szeretnél. Névvel ellátott ruha, kis cipő, body, stb. Ha internetről összeszedtél pár ötletet (kreatív képek) akkor azokban is szívesen segítek megvalósítani az elképzeléseteket.

Csomag ajánlatok:

Árakkal kapcsolatban vedd fel velem a kapcsolatot, és kérj egy ajánlatot kötelezettség mentesen. Átlagosan 30-40.000 forint környékén mozog egy ilyen program, függően az időtartamtól és a helyszíntől.

%d blogger ezt szereti: