Rendezvény fotózás/ Esküvő fotózás


A rendezvény és esemény fotózásokra külön ajánlatot adok, mivel több tényezője van egy ilyen esemény árfekvésének, mint pl. időtartam, helyszín, és maga a program. A referenciáim között található több keresztelő fotózás, céges rendezvények és esküvők megkörökítése is. A különbség a többi fotózáshoz képest abban rejlik, hogy a rendezvény hangulatát és a rendezvény résztvevőit kell lencsevégre kapni úgy, hogy nincsen semmiféle beleszólásom az esemény menetébe. Így kissé más koncepcióra van szükség. Kevésbé fontos a kreativitás, a lényeg inkább a jó helyezkedésen és a jó pillanat elkapásán van.

Egy rendezvényen több száz (igazából akár több ezer) fénykép készül, melyeket a program végeztével mind végig kell nézni, át kell válogatni, és egyesével színkorrekciózni, vágni és esetlegesen retusálni. Egy rendezvény fotózáson folyamatos éberségre van szükség, illetve sokkal hosszabb utómunkára a több száz, vagy akár több ezer nyers fotóknak köszönhetően. Viszont általában az esküvő fotózás, keresztelő fotózás, születésnap olyan események, melyekről szinte KÖTELEZŐ magas minőségű fotók megléte, mivel évek múlva is szívesen tekint az ember vissza e emlékekre!

Amennyiben szeretnél kérni tőlem egy ajánlatot, úgy itt a honlapon megteheted, csak kattints IDE, vagy hívj fel: +3630/370-4370

Create a website or blog at WordPress.com