Az üzleti fotózás célja, hogy az adott vállalkozó/vállalkozás professzionális fotókkal tudjon megjelenni akár online, akár offline felületeken, ezzel növelve értékesítését, piaci szerepét. Mivel egyre kiélezettebb a verseny, így kimondottan fontos a kreatív és minőségi reklámanyagok felhasználása. Ehhez nyújtok én segítséget. Akár üzleti portré fotózásról legyen szó, vagy éppen étel fotózásról vagy termékfotózásról.

Üzleti portré fotózás

Én az üzleti fotózást 2 felé szoktam osztani. Az egyik az a “headshot portré”, ami valójában nem több egy beállítótt arc portrétól. Ezt is lehet többféle minőségben, formában fotózni. Én ezt általában egy homogén háttér előtt, vagy a cégre/vállalkozóra jellemző környezetben. Ezeket a portré fotókat általában LinkedInen, Facebookon, vagy weboldalon szokták felhasználni. Ezeket a üzleti fotókat 85 mm-es kimondottan portré objektívvel készítem, illetve a megrendelő stílusától függően többféle vakuval fényelve készítem.

Referencia fotók üzleti headshotra:

Kövess az Instagramon!

Tekintsd meg legfrissebb üzleti fotózásomat, esküvői fotózásomat, illetve családi fotózásomat! Napra kész információk, fotók, anyagok az instagramomon! Mindemellett előfordulnak nyereményjátékok is!

Fontosnak tartom, hogy mindig látható legyen az, hogy milyen színvonalon készítem a fotóimat, illetve azt, hogy milyen az én stílusom. Éppen ezért rendszeresen, teljesen friss képeket töltök fel a social media felületeimre, mint az Instagram, vagy a Facebook. Gödöllői fotósként arra törekszem, hogy sok-sok Pestmegyében készült fotóm legyen fent rendszeresen, hogy a környéken élő családok és üzletemberek lássak, hogy milyen közeli opciók vannak.

Facebook:

https://www.facebook.com/FedelinAdamPhotography

Instagram:

FedelinÁdám

Tárgyfotózás és reklámfotózás