Rólam

Fedelin Ádám

Prémium családi fotós és üzleti fotós – Családapa

Ki vagyok?

Üdvözöllek, Fedelin Ádám vagyok családi, branding, étel- és portréfotózásra specializálódott fotós. Szeretném bemutatni magam és munkámat.

Már fiatal koromban megfogott a fotózás világa, és azóta is imádom ezt a tevékenységet. Számomra a fotózás öröme az egyik legfontosabb dolog az életben. Az emberek, a helyszínek, az ételek és az események megörökítése nagyon fontos számomra, és nagy örömet jelent, hogy segíthetek abban, hogy ezek az emlékek megmaradjanak.

Családi fotózással kezdtem, és azóta is az egyik kedvenc szakterületem. Nagyon fontosnak tartom, hogy a család minden tagja élményként élje meg a fotózást, és hogy a képek hűen tükrözzék a családtagok személyiségét és kapcsolatát egymással. Emellett szívesen foglalkozom branding fotózással is, ahol segítek vállalkozásoknak a megfelelő arculat kialakításában, valamint étel- és portréfotózásban is otthon érzem magam.

1991-ben születtem Budapesten, jelenleg Gödöllőn élek, és Gödöllői fotósként dolgozom. Budapesten, Szadán, Veresegyházon, Gödöllőn, Mogyoródon is szoktam fotózni. Az ügyfelek elégedettsége és a fotózás minősége számomra kiemelten fontos, ezért nagyon ügyfélközpontú vagyok, és minden igényt megpróbálok teljesíteni. Munkámhoz profi felszerelést használok, hogy a legjobb minőségű képeket készíthessem.

Ha Te is szeretnél lenyűgöző és maradandó emlékeket megőrizni, akkor kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot. Biztosíthatlak, hogy ügyfélközpontú munkám során a lehető legjobb eredményeket fogjuk elérni együtt.

Vedd fel velem a kapcsolatot, akár családi fotóst keresel, akár ételfotóst vagy éppen egy üzleti portréra lenne szükséged. Nem elég, hogy a tudásom legjavát nyújtom majd, de mellette megpróbálom teljesen a Te ízlésednek és igényednek megfelelő árajánlatot és fotókat átadni. A munkáim és megkereséseim kb. 80%-a ajánlásoknak és visszatérő ügyfeleknek köszönhető. Így számomra a legfontosabb az elégedett ügyfél! Gödöllői fotós vagyok, de ettől függetlenül Budapesten és az ország egész területén vállalok fotózásokat!

további infók:

Referenciáim

Coffecup kávézólánc
Hellmann Worldwide Logistics
Scale Impact Nonprofit szervezet
Belgasöröző – Henri
Horgásztanya vendéglő
Szeknetshop.hu
Private Gym Monor
Fogarasi Dental
Levendulacipo.hu
Garanddesign.hu
FBA Rockets
Bambuszliget Sushi
Hammel&Hochreitter

Szakterületeim

Családi fotózás
Porté fotózás
Üzleti headshot
Branding fotós
Reklám fotós
Étel fotós
Rendezvény fotós
Születésnap fotós
Esküvő fotós

Beszélj velem

Mindig örömmel veszem, amikor felveszi valaki velem a kapcsolatot, mert úgy érzem, hogy a munkám kellő inspirációt nyújtott ahhoz, hogy további egyeztetés miatt beszélni szeretnél velem családi fotózással, vagy üzleti fotózással kapcsolatban.

Create a website or blog at WordPress.com