Rólam

Fedelin Ádám

Prémium családi fotós és üzleti fotós – Családapa

Ki vagyok?

91 tavaszán születtem, Budán jártam iskolába, és az ELTE PPK-n végeztem Andragógia szakon. Diplomaszerzés közben megházasodtam, és csatlakoztam családi vállalkozásunkhoz, melynek tevékenysége irodabútorok és konferenciabútorok forgalmazása. A fotózást családi fotósként kezdtem, mert a kisfiam miatt szükségét éreztem, hogy gyerekkori hobbimat (a fotózást) újrakezdjem, így nyilvánvalóan ilyen körökből érkeztek az első felkérések, megkeresések. A mai napig úgy érzem, hogy nagyon “könnyű” családokat fotózni, mivel ebben “nevelkedtem” fotósként bele. Sokan mondják is, hogy tehetségem van hozzá. Ezt én inkább úgy mondanám, hogy szeretek fotózni családokat, mert úgy érzem, hogy értéket nyújtok át a fotóimmal nekik, és valami újat hozhattam létre, ami örök emlék marad.

Ismeretségi köröm másik szegmense pedig a KKVban dolgozó korombeliek. Nekik hála beindult az üzleti fotózás, és az ételfotózás is. Itt amit nagyon megszerettem az nem más, mint a kreativitás, illetve az, hogy a vállalkozások profittermeléséhez hozzájárulhatok a munkámmal. Ez pedig roppant kellemes érzés számomra.

Célom az, hogy a legnagyobb nevek között említsenek, és ne csak egy “Gödöllői fotós” legyek, vagy egy a sok közül a családi fotósok névsorából. Ehhez én azt teszem hozzá, hogy minden alkalommal lelkiismeretesen, és precízen végzem a munkámat, és az ügyfeleim igényét próbálom maximálisan kielégíteni.

Vedd fel velem a kapcsolatot, akár családi fotóst keresel, akár ételfotóst vagy éppen egy üzleti portréra lenne szükséged. Nem elég, hogy a tudásom legjavát nyújtom majd, de mellette megpróbálom teljesen a Te ízlésednek és igényednek megfelelő árajánlatot és fotókat átadni. A munkáim és megkereséseim kb. 80%-a ajánlásoknak és visszatérő ügyfeleknek köszönhető. Így számomra a legfontosabb az elégedett ügyfél! Gödöllői fotós vagyok, de ettől függetlenül Budapesten és az ország egész területén vállalok fotózásokat!

további infók:

Referenciáim

Coffecup kávézólánc
Hellmann Worldwide Logistics
Scale Impact Nonprofit szervezet
Belgasöröző – Henri
Horgásztanya vendéglő
Szeknetshop.hu
Private Gym Monor
Fogarasi Dental
Levendulacipo.hu
Garanddesign.hu
FBA Rockets
Bambuszliget Sushi
Hammel&Hochreitter

Szakterületeim

Családi fotózás
Porté fotózás
Üzleti headshot
Branding fotós
Reklám fotós
Étel fotós
Rendezvény fotós
Születésnap fotós
Esküvő fotós

Beszélj velem

Mindig örömmel veszem, amikor felveszi valaki velem a kapcsolatot, mert úgy érzem, hogy a munkám kellő inspirációt nyújtott ahhoz, hogy további egyeztetés miatt beszélni szeretnél velem.